LAHKE in udobne

Kratke pižame

DOBER SPANEC JE VREDEN ZLATA

Udobna in iz naravnih materialov pižama je pravo oblačilo, za sproščen spanec.

Poleg udobja, pa je še kako pomembno da naše spalno oblačilo “diha”.  V poletnih nočeh, ki so že same po sebi vroče, nam k boljšemu počutju pripomore poleg udobnega ležišča, tudi mehka, udobna in bombažna pižama. 

 Če si pa ti ena tistih, kateri je neprestano vroče, potem bo kratka pižama pravo darilo tvojemu spancu. 

Barvite, čudovite in edinstvene poletne kratke pižame niso le oblačilo za spanje, ampak so oblačilo, katero te bo objelo tako ob večerih kot tudi ob tvojih najljubših jutranjih opravkih-uživaj v udobju tudi ob jutranji kavici.

37,99 
34,99 
V košarico
24,99 
19,99 
V košarico
24,99 
19,99 
V košarico

PREDNOSTI Kvalitetnih poletnih PIŽAM

Udobna pižama je ključ do lepega dne.

Si se kdaj vprašala, zakaj se ob jutrih prebudiš prepotena, zakaj sanje niso več kot so bile pred leti in zakaj je potem ves dan narobe…. Naj te razveselim, si na pravem mestu, da prideš do odgovora, ki se ti poraja že dalja časa.  

Eden izmed poglavitnih  pripomočkov za miren spanec je ravno lahkotno ter iz naravnih materialov oblačilo za spanje. Bombaž bo tvojemu telesu pomogal k regulaciji temperature skozi celo noč in tako bo tudi tebi, ki ti je neprestano vroče, noč postala užitek in spanec tak, kot si ga zaslužiš. 

Samo predstavljaj si, kako veselo boš skočila v svojo novo pižamo, ki ne le da bo udobna, ampak se boš v njej počutila tudi neverjetno ženstveno. 

Pižama iz naše kolekcije je pravi naslov, ko želiš spanec kot si ga zaslužiš.