O nas

Ustvarjalci, zanesenjaki, ki se priklanjamo in služimo mnogim oblikam lepote in smo za to presrečni. Oblikujemo in izbiramo za vas, za vaše dobro in s tem širimo veselje. Naše poslanstvo.

Izbrana ekipa ljudi za najboljše rezultate. Za najlepše kombinacije in najbolj užitka polne trenutke. Z nami boste dobili vse, tudi zavisti polne poglede.

DSC09840

ANDREJA

PRODAJALKA LEPIH MISLI

“Delo z ljudmi me je vedno veselilo. Odprtost in iskrenost tako v zasebnem kot poslovnem svetu sta moje vodilo. Tako kot se potrudim prisluhniti željam strank, prav tako prisluhnem tudi sodelavkam. Zavedam se, da je zadovoljna in nasmejana ekipa v trgovinici tista prava, ki lahko polepša dan vsaki stranki, ki nas obišče in se vsakič z veseljem rada vrne.”

DSC09853

ARIJANA

PRODAJALKA Z LEPIM NASMEHOM

“Nekaj modnih trikov sem v preteklosti spoznala preko lepotnih tekmovanj. Predvsem pa sem strastna ljubiteljica usklajevanja oblačil. Sem mnenja, da s pravim pristopom lahko ugodimo vsem strankinim željam in ko je le-ta zadovoljna, je moj trud poplačan. Od nekdaj se držim načela, da se da narediti vse, le če imamo dovolj močno voljo.”

Naša prodajalna

Mala trgovinica, ki prinaša svežino za vse generacije. Nahajamo se v prijetnem središču starega mestnega jedra.

V naši ponudbi imamo poleg zadnjih hitov mode tudi oblačila, ki jim rok uporabe ne poteče. Prijazne prodajalke bodo znale prisluhniti in pripomogle k izbiri oblačil tudi ženskam močnejše postave.

V naši prodajalni vas ne čaka samo čudovita širjava nepopisnega bogastva izbire, temveč tudi prijazna pomoč, da zase izberete to, kar ste vi. Najboljše. In morda iz sebe naredite še mnogo več kot ste kdajkoli pričakovali. Sezite po naših policah, preizkusite naše predloge in zrcalite svojo novo življenjsko moč na vse okoli vas!

SPREHOD SKOZI NAŠO PRODAJALNO

LOKACIJA IN KONTAKT

Trgovina Nekaj lepega
Ljubljanska cesta 76
1230 Domžale