O nas

Ustvarjalci, zanesenjaki, ki se priklanjamo in služimo mnogim oblikam lepote in smo za to presrečni. Oblikujemo in izbiramo za vas, za vaše dobro in s tem širimo veselje. Naše poslanstvo.

Izbrana ekipa ljudi za najboljše rezultate. Za najlepše kombinacije in najbolj užitka polne trenutke. Z nami boste dobili vse, tudi zavisti polne poglede.

DSC09840-1

ANDREJA

PRODAJALKA LEPIH MISLI

“Delo z ljudmi me je vedno veselilo. Odprtost in iskrenost tako v zasebnem kot poslovnem svetu sta moje vodilo. Tako kot se potrudim prisluhniti željam strank, prav tako prisluhnem tudi sodelavkam. Zavedam se, da je zadovoljna in nasmejana ekipa v trgovinici tista prava, ki lahko polepša dan vsaki stranki, ki nas obišče in se vsakič z veseljem rada vrne.”

DSC09853

ARIJANA

PRODAJALKA Z LEPIM NASMEHOM

“Nekaj modnih trikov sem v preteklosti spoznala preko lepotnih tekmovanj. Predvsem pa sem strastna ljubiteljica usklajevanja oblačil. Sem mnenja, da s pravim pristopom lahko ugodimo vsem strankinim željam in ko je le-ta zadovoljna, je moj trud poplačan. Od nekdaj se držim načela, da se da narediti vse, le če imamo dovolj močno voljo.”

Naša prodajalna

Mala trgovinica, ki prinaša svežino za vse generacije. Nahajamo se v prijetnem središču starega mestnega jedra.

V naši ponudbi imamo poleg zadnjih hitov mode tudi oblačila, ki jim rok uporabe ne poteče. Prijazne prodajalke bodo znale prisluhniti in pripomogle k izbiri oblačil tudi ženskam močnejše postave.

V naši prodajalni vas ne čaka samo čudovita širjava nepopisnega bogastva izbire, temveč tudi prijazna pomoč, da zase izberete to, kar ste vi. Najboljše. In morda iz sebe naredite še mnogo več kot ste kdajkoli pričakovali. Sezite po naših policah, preizkusite naše predloge in zrcalite svojo novo življenjsko moč na vse okoli vas!

SPREHOD SKOZI NAŠO PRODAJALNO

ZA VSE STAROSTI IN POSTAVE

Ženska oblačila za vse starosti in postave. Tudi za tiste močnejše, kajti urejenost in lepota pri nas ni vprašanje konfekcijske številke, temveč strokovnega pristopa in čuta za estetiko. Poskrbeli bomo, da boste lepe, ne glede na tip vaše postave.

RAZNOVRSTNOST IN DOSTOPNOST KOLEKCIJ

Nova kolekcija za novo sezono po dostopnih in poštenih cenah. Nudimo oblačila za vsak dan kot tudi oblačila za posebne priložnosti. Sledimo zadnjim trendom in s pridihom klasike in elegance. Uporabnost za vse okuse in stile.

VEDNO NASMEJANE IN PRIJAZNE PRODAJALKE

Naše prodajalke vas bodo spremljale v vaših nakupnih odločitvah kot vaše prijateljice, stilistke, pomočnice…. Vedno pri roki za posvet in nasvet. S toplim nasmehom in prijazno besedo naših prodajalk bo vaš nakup pri nas postal prijeten dogodek.

MODNI DODATKI

Vsaka stilno zaokrožene celota zahteva veliko pozornosti pri izbiri detajlov in modnih dodatkov. Pri nas vam nudimo bogat in raznovrsten izbor pasov, torbic, rut, šalov, nakita,…, ki bodo izvrstno nadgradili in poudarili vašo stilno odločitev.

KJE NAS NAJDETE?

V samem centru.

Kjer koli že ste in kamorkoli se že namenite, življenje vas bo vedno vodilo v središče, v sam center sebe. Na tej poti, ko se uzrete v ogledalu, boste srečali nas. Kamorkoli se že zazrete. Dovolite da z vami spregovorimo jezik vaše najlepše podobe.

LOKACIJA IN KONTAKT

Trgovina Nekaj lepega
Ljubljanska cesta 76
1230 Domžale

Ana
Domžale
Read More
Definitivno najboljša trgovina za punce v Domžalah! Res lepa kolekcija in super ekipa 🙂
Eva
Ljubljana
Read More
Lepa izbira oblačil! Vsaka lahko najde nekaj zase, neglede na postavo ali odvečne kilograme. Le tako naprej!
Previous
Next