O NAS

V naši prodajalni vas ne čaka samo čudovita širjava nepopisnega bogastva izbire, temveč tudi prijazna pomoč, da zase izberete to, kar ste vi. Najboljše. In morda iz sebe naredite še mnogo več kot ste kdajkoli pričakovali. Sezite po naših policah, preizkusite naše predloge in zrcalite svojo novo življenjsko moč na vse okoli vas!

SPREHOD SKOZI NAŠO PRODAJALNO

ZA VSE STAROSTI IN POSTAVE

Ženska oblačila za vse starosti in postave. Tudi za tiste močnejše, kajti urejenost in lepota pri nas ni vprašanje konfekcijske številke, temveč strokovnega pristopa in čuta za estetiko. Poskrbeli bomo, da boste lepe, ne glede na tip vaše postave.

RAZNOVRSTNOST IN DOSTOPNOST KOLEKCIJ

Nova kolekcija za novo sezono po dostopnih in poštenih cenah. Nudimo oblačila za vsak dan kot tudi oblačila za posebne priložnosti. Sledimo zadnjim trendom in s pridihom klasike in elegance. Uporabnost za vse okuse in stile.

VEDNO NASMEJANE IN PRIJAZNE PRODAJALKE

Naše prodajalke vas bodo spremljale v vaših nakupnih odločitvah kot vaše prijateljice, stilistke, pomočnice…. Vedno pri roki za posvet in nasvet. S toplim nasmehom in prijazno besedo naših prodajalk bo vaš nakup pri nas postal prijeten dogodek.

MODNI DODATKI

Vsaka stilno zaokrožene celota zahteva veliko pozornosti pri izbiri detajlov in modnih dodatkov. Pri nas vam nudimo bogat in raznovrsten izbor pasov, torbic, rut, šalov, nakita,…, ki bodo izvrstno nadgradili in poudarili vašo stilno odločitev.

KJE NAS NAJDETE?

V samem centru.

LOKACIJA IN KONTAKT

Trgovina Nekaj lepega
Ljubljanska cesta 76
1230 Domžale

Ana
Domžale
Read More
Definitivno najboljša trgovina za punce v Domžalah! Res lepa kolekcija in super ekipa 🙂
Eva
Ljubljana
Read More
Lepa izbira oblačil! Vsaka lahko najde nekaj zase, neglede na postavo ali odvečne kilograme. Le tako naprej!
Previous
Next