Nekaj lepega - spletna trgovina z lepimi oblačili za ženske in moške

Kopalni in spalni plašči

39,99 
18,00 
V košarico

Tudi ti že težko čakaš počitnice ob morju ali pa si bolj za sproščanje v svojih najljubših termah? Kot veš, tam vse želim izgledati kar se le da čudovito. V kopalne plašču iz naše kolekcije boš izgledala perfektno! In seveda ob tem tudi odeta v prijetno tkanino, kot sta bombaž in nežna viskoza.

Kot smo omenili, so kopalni plašči izdelani iz vrhunskih materialov, kateri ti omogočijo vso potrebno toplino in udobje.

Plašči v spletni trgovini so na voljo v dveh izvedbah. Prvi, kot kopalni plašči s kapuco; za tiste, katere želite da vas mraz ne ujame v zatilje, ter da sta tudi glava ter lasišče skrbno skrita pod kapuco. Za tiste, katere imate pa raje eleganco, pa je tu kopalni plašč s čipko. Kot vse vemo, dodatek čipke pričara romantiko in plašč naredi nadvse ženstven.

Potem pa so ti še t. i. spalni plašči. To je tisti del spalnega oblačila, katero te ne o nikoli razočaralo. Včasih se vsem nam zgodi, da nas zvonec “vrže iz postelje”. Ravno takrat nam še kako prav pride oblačilo, v katerega se le ogrnemo in se počutim urejene. Verjemi, odeta v čudovit spalni plašč bo z veseljem odprla vrata prav vsakomur.

So pa spalni plašči iz naše ponudbe v kompletu s spalno srajco, tako da boš imela čudovit komplet za lepše dni in noči.

Pižama je lahko čudovito darilo

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na naši spletni strani.